Wil Je Weggaan? Dit Is De Verplichte Uitrusting!

De trend van het fietsen heeft ertoe geleid dat veel mensen massaal fietsen kopen. En niet te vergeten, zij (ruiters) rusten zich ook tijdens het fietsen uit met diverse ondersteunende accessoires. Het is niet alleen een fietseenheid die in het bezit moet zijn, maar als fietser wordt het ook aanbevolen om een ??verscheidenheid aan uitrusting te hebben die de berijder ondersteunt bij elke rijactiviteit. Zoals sommige van de volgende uitrustingslijsten, waar sommige van deze gereedschappen eigendom moeten zijn van berijders. Niet alleen als compliment, maar ook als voorzorgsmaatregel en als vervulling van de elementen van fietsveiligheid. Wanneer de staat van de fiets is beschadigd of het fietsonderdeel niet naar behoren functioneert, dient deze door een deskundige te worden afgehandeld, namelijk door hem naar een fietsenstalling te brengen. Maar er zijn ook verbeteringen aan fietsen die we zelf kunnen doen, bijvoorbeeld het aandraaien van de remschroeven en andere. Uiteraard is in deze toestand gereedschap nodig om zelf te repareren als er een probleem is met de fietsaccu kopen, dit is nu het belang van het hebben van een fietsgereedschapsset. Kleine reparaties aan de fiets kunnen wij zelfstandig uitvoeren, en in ieder geval als eerste hulp voordat de fiets naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker wordt gebracht.

Een fietspomp is ook een must-have item voor fietsers. Kun je je voorstellen dat als de band lek is en je ‘s ochtends wilt fietsen? Naar het bandenpleister gaan om de lucht te vullen, betekent niet dat het al open is, toch? Nu u uw fietspomp heeft, wordt het gemakkelijker voor u om de fietsbanden op te tanken. Let tijdens het rijden op de winddruk op je fiets voor meer comfort. Het gemakkelijkste is te zien aan de zijkant van de band, en laat meestal zien hoeveel de aanbevolen druk op je fietsband is. Op een fiets met maat 26 is het bijvoorbeeld aan te raden een winddruk te hebben van 35-65 psi. Ook kun je je fietspomp overal mee naartoe nemen, zoals een minipomp die we mee kunnen nemen bij het fietsen van lange en korte afstanden. Als de band niet erg winderig is, kunnen we de fietsbanden zelfstandig vullen.

Het is niet aan te raden als je fietst zonder helm, want fietsen zonder helm laat je er niet stoer uitzien, het brengt je in gevaar. Helmen zijn verplichte uitrusting die fietsers moeten hebben, als hoofdbescherming, en zijn erg handig voor fietsers als ze van een fiets vallen. Het is belangrijk om te onthouden, zorg ervoor dat u een geschikte helm kiest, beginnend bij de juiste maat tot het beste materiaal, zodat het uw hoofd kan beschermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *